Eerbied, Eerlijkheid en Integriteit, Harmonie en Efficiency

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Company overview

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : Sinoma
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : < 10%

Het Behouds Nieuw Materieel Co. van de Sinoma (Yichang) Energie, Ltd, een lideenheid van Co. van de het Bouwmateriaalgroep van China Nationaal, Ltd en Holdingsco., Ltd ondergeschikt aan Sinoma-Energiebehoud Ltd (voorraadcode: 603126), is een grote onderneming gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van high-end de raad van het calciumsilicaat/het substraat van het vezelcement, multifunctionele en multispecies het schilderen plaat, geïntegreerde samengestelde externe van de muurisolatie en decoratie raad en de lichte samengestelde externe raad van de muurisolatie.

 

 

Gevestigd in Guandaohe-Dorp, Yuquan-behandelt het Bureau, Dangyang-Stad, Hubei, het Bedrijf een gebied van 143600m2, en heeft de bouwgebied van de standaard industriële fabriek bouw van 86000m2. Krachtens van het procestechnologie en beheer ervaring van van de het Bouwmateriaalindustrie van Wuhan Het Ontwerp & het Onderzoekinstituutco, Ltd die merkgebonden intellectuele-eigendomsrechten hebben, introduceert het Bedrijf het internationale belangrijke volledig-automatische productieproces en het materiaal, en heeft jaarlijkse output van high-end de raad van het calciumsilicaat/het substraat van het vezelcement voor 20000000m2, multifunctionele en multispecies het schilderen plaat voor 1000000m2, geïntegreerde samengestelde externe van de muurisolatie en decoratie raad voor 1000000m2 en de lichte samengestelde externe raad van de muurisolatie voor 2000000m2.

 

  Sinomahigh-end de raad van het calciumsilicaat/het substraat van het vezelcement zijn energy-saving en milieuvriendelijk, hebben sterke schokweerstand en effectweerstand, en zijn volledig asbest-vrij, en gekenmerkt met brandpreventie en het versterken van het ophouden, hitteisolatie, corrosiepreventie en mottenondoordringbaar maken, waterweerstand en vochtigheidsbescherming, lichtgewicht en met hoge weerstand, en goede weerbestendigheid. Daarom kan het wijd in de interne en externe murenisolatie en de decoratie, plafond, vloer, adverterende raad, waterdicht schot, meubilairdakspaan, plaat van de muur de materiële voering, vuurvaste plaat, holle vloer, de voeringsplaat van de veiligheidsdeur en multifunctioneel het schilderen plaatsubstraat worden gebruikt.

Bedrijf van de de Bouwmaterialengroep van China werd het Nationale (CNBM) gevestigd in 1984 met goedkeuring van de Raad van de Staat, en toen werd een Centrale Onderneming onder directe supervisie van Genationaliseerde Activasupervisie en de Beleidscommissie van de Raad van de Staat in 2003.

 

Bevestigend de filosofie van „het Maken van Beste Gebruik van Middelen om Bouw“ te dienen, en krachtig het uitvoeren van dergelijke strategieën zoals „technische innovatie“, „internationalisering van bouwmaterialen“, en „de bouwsterkte met talenten“, is CNBM de grootste uitvoerige groep van de bouwmaterialenindustrie in China dat wetenschappelijke onderzoek, productie en logistiek in één entiteit, integreert en uit vier bedrijfsplatforms, d.w.z. de industrie, technologie, volledige reeks van materiaal, en handel & logistiek bestaat. Vanaf eind 2009, overschreden de totale activa van CNBM RMB 110 miljard, met 100.000 werknemers, en 20 bedrijven onder direct beheer met 100%-aandeelcontrole of meerderheidscontrole, waaronder 6 vermelde bedrijven waren, met inbegrip van overzee vermelde 2.

 

CNBM-de praktijken het ouder-hulpbeheersysteem, en is één van die geheel staatsbedrijven die de proefproef van Raad van beheer Systeem en innovatiesysteem uitvoeren. Als strategisch centrum, besluitcentrum, centreren de middelen, en beleid & cultuurcentrum, onze Groepsoefeningen zijn recht als medewerker. Terwijl, worden onze subgroepen die als bedrijfsplatforms goed werkend, verplicht gesteld die het winstcentrum te construeren op hun kernbekwaamheden wordt gebaseerd merkvoorlichting te vergroten en marktaandeel te verhogen.

De innovatie is essentieel voor het handhaven van onze uitstekende positie in de vezel-cement industrie. Derhalve investeren wij zwaar in onderzoek en ontwikkeling, met een speciale nadruk op productkwaliteit en productieefficiency om de duurzame en lage producten van de het cementraad van de onderhoudsvezel te ontwikkelen.

 

Aangezien een overheid bedrijf bezat, zullen wij de beste kwaliteitsproducten aan onze klanten van de redelijke prijs voorzien.

 

Bedrijfsfilosofie: eerbied, eerlijkheid en integriteit, harmonie en efficiency
Innovatief idee: ga af en toe verder dan mij, en verandering
De dienstfilosofie: achtingsbehoefte, en eerbiedgoedheid en schoonheid

Het bedrijf is gewillig aan oprecht het samenwerken met vaklieden in de relevante industrieën, en streeft ernaar om de maximumwinst van energie na te streven - besparing en emissievermindering en milieubescherming hoofdinput op basis van het bereiken van de sociale uitkering en het milieuvoordeel. Voorts is het Bedrijf geëngageerd aan het worden de invloedrijke globale ontwikkelaar en de provider op de nieuwe materiële, nieuwe technologie en de nieuw productgebieden.

Contactgegevens
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jason Shao

Tel.: 86-717-3280868

Fax: 86-717-3280868

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!