Eerbied, Eerlijkheid en Integriteit, Harmonie en Efficiency

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Raadsbekleding van het vezelcement

De houten het Cementbekleding van de Korrelvezel scheept 190/200mm Breedte Bevriezende Weerstand in

De houten het Cementbekleding van de Korrelvezel scheept 190/200mm Breedte Bevriezende Weerstand in

Grote Afbeelding :  De houten het Cementbekleding van de Korrelvezel scheept 190/200mm Breedte Bevriezende Weerstand in

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sinoma
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: 1220mm* (2440-3000) mm*4-25mm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500 stuks
Prijs: negotiable
Verpakking Details: houten pallets
Levertijd: 10 werkdagen
Levering vermogen: sqm 500000 per maand
Gedetailleerde productomschrijving
oppervlak: Het enige, dubbele Oppervlakten schuren Anti-buigt strengh: ≥16MPa Toepassing: muurbekleding kleur: Verschillende kleuren Breedte: 190/200mm Type: De Raad van het vezelcement Hoog licht:

fibre cement weatherboard cladding

,

fiber cement siding board

Decoratieve Houten het Cementraad van de Korrelvezel

Productomschrijving

 

Opruimende paneel van de Sinoma keurt het houten korrel de hoogte goed - het zand van het kwaliteitskwarts, silicaat, natuurlijke vezel, en een verscheidenheid van geselecteerd mineraal. Met op hoge temperatuur en hoge druk. Het product heeft geen radioactiviteit en schadelijke elementen. Behoort tot nieuw, groen en milieumateriaal. De oppervlakte met de typische natuurlijke ceder houten korrel, verschijning is natuurlijk en mooi. Kan ook de aanval van termiet en zaagtandendieren verhinderen. Het houten korrel opruimende paneel heeft de eigenschap van duurzaamheid, flexibiliteit en creativiteit, stabieler en duurzaam dan houten producten. Wegens de lagere kosten en de uitstekende eigenschappen, wordt het goedgekeurd door de buitenlandse en binnenlandse klanten, ook de beste keus van allerlei bouw. Wanneer het deklaagmateriaal kies, adviseren wij milieuverf op basis van water. Bijvoorbeeld: zuivere acryldeklaag op basis van water etc.

 

Adviseer toepassing:

Buitenmuur van Villa, flat, de bureaubouw, workshop, school etc.

 

Oude de bouwvernieuwing, binnenhuisarchitectuur

 

Kenmerken

 

1. Lichtgewicht, structurele aardbeving-bestand

2. Hitteisolatie

3. Maak 4 uren, incombustibility klasse-a1 vuurvast

4. Sterkte met hoge weerstand, anti-buigt meer dan 12MPA

5. Goed decoratieeffect, comfortabele het leven functie

6. Groen, milieumateriaal

7. Snelle en eenvoudige bouw, hoog rendement, lagere kosten

 

Grootte
 

Dikte: 612mm

Breedte: 150,200,1200mm

Lengte: 2400,3000mm

Watergehalte: 30%

Zwellend tarief: 0,25%

Anti-buigt sterkte: 12MPA

Waterstrakheid: de achterkant staat tonend waterteken maar toe dalend niet na 24 uren

Bevriezende weerstand: Het toont onderbreking en geen laag na 25 keer vorst het ontdooien

Effectweerstand: zonder ononderbroken barst na schok

Incombustibility: Klasse-a1

 

Installatie

 

De bekleding van het vezelcement is een zeer zwaar product en vereist twee mensen om de ongesneden bladen te dragen. De dunne bekleding van het vezelcement is breekbaar voor installatie en moet zorgvuldig worden behandeld; het is naar voren gebogen aan scherf en breuk als incorrect behandeld.

Zodra het product wordt gesneden kan het twee mensen opnieuw vereisen installeren – om de bladvloed tegen studwork te houden en andere om het product op zijn plaats te nagelen.

Het scherpe de bekleding van het vezelcement afdekken gewoonlijk vereist een gemechaniseerde zaag of metaalhandschaar en de bladen kunnen aan grootte op drie manieren worden gesneden:

  • De dunnere bladen kunnen met een op zwaar werk berekend scherp blad worden genoteerd en worden gebroken
  • Speciaal gemaakte „fibro snijder“ (een Australische termijn)
  • De dikkere en dichtere bladen vereisen snijdend door een mechanische zaag gebruikend een diamantblad (Metselwerkblad)
  • 1/8 uit elkaar plaatsen later vereist tussen Beëindigen-verbindingen (bekledingsnaden) die met waterdicht maken moeten worden gevuld gemaakt voor vezelcement het opruimen
  • Metaal 6 de stap van " x6“ opvlammen vereist achter overlappende naden om het in de schede steken schade water te verhinderen
  • Hete ondergedompelde Gegalvaniseerde dakwerkspijkers om vezelcement het opruimen te hangen

Wat voorzichtigheid moet worden uitgeoefend om gebieden behoorlijk te ventileren waar het vezelcement dat (FCS) opruimt wordt gesneden; de blootstelling op lange termijn aan het kiezelzuurstof dat tijdens het installatieproces kan wordt geproduceerd silicose veroorzaken.

De bekleding van het vezelcement kan voor of na installatie worden geschilderd. (Voor gebieden van blootstelling, moet de weerbestendige verf worden gebruikt.) Zodra het product wordt bevestigd zijn de verbindingen gewoonlijk behandeld met houtlatten en de volledige muuroppervlakte is geschilderd.

 

Duurzaamheid

 

De externe bekledingsproducten vereisen zeer weinig eens geïnstalleerd en geschilderd onderhoud. De dikkere/dichtere producten van het vezelcement hebben uitstekende effectweerstand maar de dunnere minder dichte producten moeten tegen effect worden beschermd. Vergeleken bij het houten opruimen, is het vezelcement niet vatbaar voor termieten of verrotting. [2]

Vezelcement dat gebruikend grondplaatmaterialen opruimt die, door geaccrediteerde laboratoria, als Categorie A volgens EN 12467 van BS zijn geclassificeerd: 2004 vezel-Cement vlakke bladen - Productspecificatie en test de methodes zijn het opruimen die voor toepassingen voorgenomen zijn waar zij aan hitte, hoge vochtigheid en strenge vorst onderworpen kunnen zijn.

 

Brandweerstand

 

De bekleding van het vezelcement is een niet brandbaar materiaal dat wijd op de hoge naar voren gebogen gebieden van de struikbrand in heel Australië wordt gebruikt.

Terwijl de best mogelijke Reactie om Classificaties in brand te steken A1 (bouwtoepassingen) en respectievelijk A1Fl (bevloeringstoepassingen) is, allebei waarvan „non-combustible“ volgens Europese standaarden 13501-1 betekenen: 2007, zoals geclassificeerd door een meegedeeld laboratorium in Europa, komt sommige raad van het vezelcement slechts met Brandclassificatie van A2 (beperkte brandbaarheid) of zelfs lagere classificaties, als zij bij allen worden getest.

 

Veiligheid

 

Zoals eerder vermeld, de blootstelling kan op lange termijn die aan kiezelzuurstof door het cement op te ruimen van de knipselvezel tijdens installatie wordt geproduceerd tot silicose en andere longziekten onder arbeiders leiden. [3] Onderzoekers bij het Nationale Instituut voor Bedrijfsveiligheid en Gezondheid (NIOSH) bevestigden deze bevindingen aantonen, die dat veel van de kiezelzuurstofdeeltjes in de inadembare fractie zijn, bekwaam om de diepste delen van de long te doordringen. [4 die] Laboratoriumtests door het cement op te ruimen van de knipselvezel binnen een geïsoleerde kamer worden uitgevoerd toonden aan dat door een regelmatig die winkelvacuüm met een cirkelzaag te verbinden, de blootstelling aan kiezelzuurstof door het knipsel wordt geproduceerd door 80-90% kan worden verminderd.

 

Alternatieven

 

De concurrenten aan vezel cementeren bekleding omvatten producten van vinyl, polyvinylchloride, houten samengestelde producten (zoals hardboardandmasonite) worden gemaakt en aluminium het opruimen die

Contactgegevens
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Contactpersoon: MR.shao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!