Eerbied, Eerlijkheid en Integriteit, Harmonie en Efficiency

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Raadsbekleding van het vezelcement

Niet van de de Raadsbekleding van het Asbestvezelcement het Enige/Dubbele de Oppervlakten Schuren

Niet van de de Raadsbekleding van het Asbestvezelcement het Enige/Dubbele de Oppervlakten Schuren

Grote Afbeelding :  Niet van de de Raadsbekleding van het Asbestvezelcement het Enige/Dubbele de Oppervlakten Schuren

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sinoma
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: 1220mm* (2440-3000) mm*4-25mm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500 stuks
Prijs: negotiable
Verpakking Details: houten pallets
Levertijd: 10 werkdagen
Levering vermogen: sqm 500000 per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Dichtheid: 1.2-1.6g/cm3 oppervlak: Het enige, dubbele Oppervlakten schuren
Anti-buigt strengh: ≥16MPa Belangrijk Gebruik: Interne en externe muurorganismen
Functie: 100% vrij asbest, bestand Water, bestand Hitte en geluid Radioactiviteit: Decoratieve materialenklasse A
certificaat: ISO/CE

Het noodzakelijke van de de Korrelvezel van niet-Asbest Rendabele Bouwmaterialen Houten het Cementraad Opruimen
PRODUCTOMSCHRIJVING:

Het noodzakelijke van de de Korrelvezel van niet-Asbest Rendabele Bouwmaterialen Houten het Cementraad Opruimen is in een unieke samenstelling van natuurlijk vezel en cement, en keurt de internationale geavanceerde technologie en de procedure goed. Het is een 100%-paneel van de asbest vrij milieuvriendelijk muur, met de eigenschappen van vuurvaste, waterdichte, muis-weerstand, insect-weerstand, lawaai-isolatie, hitte-isolatie, het anti bevriezen, lichtgewicht, met hoge weerstand, corrosieweerstand, en duurzaamheid.

 

TOEPASSING:

 

Het noodzakelijke van de de Korrelvezel van niet-Asbest Rendabele Bouwmaterialen Houten het Cementraad Opruimen is van toepassing op het staal en de houten structuur woonbouw, wederopbouw van oude huizen, beweegbaar huis, de binnen en buitendecoratiewerken van bouwproject.

 

PRODUCTeigenschap:

 

1. Milieuvriendelijk
Het noodzakelijke van de de Korrelvezel van niet-Asbest Rendabele Bouwmaterialen Houten het Cementraad Opruimen is 100% niet - asbestproduct. Tijdens het gebruiken, zal onze raad geen giftig gas en straling veroorzaken.
2. Het noodzakelijke van de de Korrelvezel van niet-Asbest Rendabele Bouwmaterialen Houten het Cementraad Opruimen is het materiaal van de brandweerstand. Wanneer de brand gebeurt, niet alleen komt de plaats de brand voor, maar ook zal de plaatsbrand uitspreidt aan worden beschadigd en verlies brengen, daarom, is de brandweerstand van buitenmuur zeer belangrijk. De raad van het calciumsilicaat is met het uitstekende karakter van de brandweerstand. Bovendien zal het barst en geen gelaagdheid na brand veroorzaken.
3. Het anticorrosieve Noodzakelijke van de de Korrelvezel van niet-Asbest Rendabele Bouwmaterialen Houten het Cementraad Opruimen is zonder enige de groeivoorwaarde voor paddestoel, en het zal geen schimmel in om het even welke omstandigheid zijn.
4. Bestand tegen insect en termiet onder 11pa-stoom het genezen, verhardt de Opruimende Raad van het Vezelcement. Zijn eigen structureel bezit besluit dat het insect en de termiet niet in de raad kunnen overleven.

5. Lichtgewicht & met hoge weerstand hangt de muur, plafond of andere structurele delen, dat van raad wordt gemaakt en profiel, wanneer het gebruiken van de opruimende raad van het Vezelcement, zullen het met superioriteit van lichtgewicht en met hoge weerstand zijn.

6. Het gemakkelijk is werken van de installatie van raad droge bouw, die snel is. Het is kan met gewoon houten werkend hulpmiddel worden geïnstalleerd. De raad is gemakkelijk om worden verwerkt.

7. Gemakkelijke decoratie diverse decoratieve verwerking kan voor de raadsoppervlakte, zoals deklaagmaterialen of allerlei kleefstof worden gemaakt.

8. De kleine misvormingscoëfficiënt de materialen van het Noodzakelijke van de de Korrelvezel van niet-Asbest Rendabele Bouwmaterialen Houten het Cementraad Opruimen is cement, kwarts-bloem, natuurlijke xylem vezel en andere mineralen. Onder autoclaaf op hoge temperatuur, zullen het calcium van het cement en het silicaat van de kwartsbloem reageren om nieuwe kristaltobermorite te vormen. Het zal binnen 24 uren na het vormen verharden, daarom is de vorm van raad regelmatig en de misvormingscoëfficiënt is klein.

 

SPECIFICATIE:

 

Grootte: 200*2440/3000*8mm 192*3005*7.5/9mm

241*3005*7.5/9mm 190*3000*7.5/9mm

Technische gegevens:

Punt Index Eenheid
Dichtheid ≥1.25 g/cm ³
Warmtegeleidingsvermogen ≤0.3 W (m·k)
Waterabsorptie ≤38 %
Het water bevat ≤10 %
Vochtigheidsbeweging ≤0.25 %
Antivries Geen het barsten of het delaminating 25 keer van freeze-thaw cycli
Niet-water het doorweken Geen Watervormen na wordt getest 24 uren
Incombustibility GB 8624-2006A1 /
Buigende sterkte Droog in de oven Parallel ≥16.0 Mpa
Kruis ≥11.0 Mpa
Volledige watervoorwaarde Parallel ≥10.0 Mpa
Kruis ≥7.0 Mpa
Effectweerstand Droog in de oven Geen het ononderbroken barsten na één effect /
Opmerking: tevreden om onze technische afdeling te contacteren als u technischere index nodig hebt.


Veiligheidsvermogen:

Punt Index Instructie
Het asbest bevat 100% vrij asbest Brandkast voor toepassing
Radioactiviteit Brandkast voor toepassing
Brandkast voor toepassing
Incombustibility A1 De hoogste rang

 

 

INSTALLATIEstappen:

 

1.Check om te zijn installeer muur is vlotte en duidelijke muurobstakels.

2. Kom de hangende installatie van de normen van de muurbenchmark, en in afwachting van installatie te weten het de lijnteken van muursimiandan om de kiel voor te bereiden.

3. De emissies en een vaste kiel, de kiel kunnen 50 worden gebruikt # lichte staalkiel 2,5 * 3cm de houten polen ook kunnen worden gebruikt. Zal kiel verticale richting door 60 cm die in de muur, uitbreidingsbevestigingsmiddelen voor spijkers of schroeven uit elkaar plaatsen. Eisen ten aanzien van anticorrosief materiaal, of het balsemen vloeistof, asfalt bewarende behandeling van hout met een houten kiel; de deuren en de vensters moeten rond het versterken van de kiel worden gelegd.

4. Begin de installatie van de bodem van de eerste laag van pinraad (bodem), en spijker of 3.5cm lange self-tapping schroeven om de raadskiel te hangen; Nota: Als u vooraf self-tapping schroeven met de pre-boring van de draaiboor gebruikt en Vliegtuig 0.51mm hoofdgootsteen in de externe muren van drie Lok de raad van de korrelpin nagelt, spijker hoofdpositie dat met bewaarmiddelen en Phi van de muurstopverf vlak moet worden behandeld; de gaten van de raadsspijker van de raad langs niet minder dan 1.2cm in een eenvormige 1.5cm is beter; van twee raadskant 2cm.

5. De installatie van een tweede drie Lok het opruimen overlappingsmethode die hetzelfde gebruiken bevestigde (boven en beneden de twee het hangen panelenoverlapping om 2,5 cm te behandelen) en zo om andere pinraad te installeren. Merk op dat wanneer breedte van de muur over de lengte van de pinraad, twee van dezelfde interfaces van de horizontale lijn hangende raad in de kiel zou moeten zijn, en geen lege verbinding zal zijn.

6. Vezelcement het Opruimen de interface van het Raadsniveau om 35 mm-verbindingen, volgens de vereisten van vast geëindigd te behouden, kan met polyurethaanlijm (PU25) of tegelkleefstof worden met een laag bedekt om verbindingen te vullen; één eind van de de pinraad en hoeken of de buitendiehoek met de Afdeling wordt verbonden zou zich dichter aan natuurlijk bewegen, en het aangewezen hiaat met lijm moeten verlaten of zelfklevende verbinding betegelen; geïnstalleerd bovenop het laatste stuk van pinraad, pinraad en de bovenkant van de kroonlijstverbinding indien de zelfklevende verbinding aan het plastiek of de tegels ook een waterdicht doel bereikt.

7. Installeer de Opruimende Raad van het Vezelcement aan de deur, vensterpositie, die de overeenkomstige vorm met de Deur snijden, van de de vormzolder van de vensterdekking zou de hangende raad moeten worden geïnstalleerd om door de naad te vermijden en bij het spelen silicone of aan gevuld tegelsbindmiddel worden verbonden, om door de spleet te vermijden, resulterend in lekkage.
8. De verbinding van het Cement Opruimende Raad van de twee aangrenzende muren (d.w.z. de Yin-hoek en Yang-hoek) Vezel met behoefte aan gezwegen, de gemeenschappelijke benadering 45 van het afkantingsgraden lapwerk en de specifieke Hoek sluiten twee soortenbenadering. Yinhoek eenvoudig twee met het niveau van de aangrenzende muur hangende raad 90 graden loodlijn aan elkaar vaste, waterdicht makende verzegelde naden kan.

9. Veegt de Opruimende die Raad van het vezelcement na een schone borstel wordt geïnstalleerd of de handdoek en opnieuw het borstelen van de raad van as of olie af. De acryl buitenverf, de verf is beter, één eind van beide kanten borstelend de oppervlakte van de pinraad.

 

De niet-vaste methode van de kielinstallatie:
1. De controle om te zijn muur te installeren is vlotte en duidelijke muurobstakels.
2. Kom tot de installatie van de normen van de muurbenchmark voor de breedteberekening op de pinraad en in afwachting van installatie wordt gebaseerd te weten de lijn van muursimiandan (horizontale de scheidingslijn die van de pinraad).
3. Begon installerend het eerste stuk van vloerpan van water van de voet van een muur, gebruikend de Fischer-transmissie Anchorage, elke 50 die cm-pinraad met een boor en een diepte van gaten wordt geboord in de muur worden, en in worden gevuld geboord die

nylon ankerbout en vast de schroef. De gaten van de raadsspijker van de raad zullen niet minder dan 1,2 cm zijn, is 1,5 cm in een uniform beter; van de twee raad zij 2 cm.
4. De zelfde vaste overlappingsmethode om het tweede blok van de externe muren van drie Lok-raad van de korrelsandwich te installeren (boven en beneden de twee het hangen panelenoverlapping om 2,5 cm te behandelen) en zo de andere pinraad te installeren.

 

Contactgegevens
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Contactpersoon: MR.shao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!