Eerbied, Eerlijkheid en Integriteit, Harmonie en Efficiency

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productende raadsproductielijn van het vezelcement

Van de het Cementraad van de hoge snelheidsvezel de Productielijnenergie - besparing 2 Jaar Garantie

Van de het Cementraad van de hoge snelheidsvezel de Productielijnenergie - besparing 2 Jaar Garantie

Grote Afbeelding :  Van de het Cementraad van de hoge snelheidsvezel de Productielijnenergie - besparing 2 Jaar Garantie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan Hubei
Merknaam: SINOMA-WUHAN
Certificering: ISO9001/I NET/CQM
Modelnummer: 3M

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 productielijn
Prijs: CNY 4 million
Levertijd: 8 maanden
Betalingscondities: L / C, T / T
Gedetailleerde productomschrijving
Modelnummer: Sinoma-FC Garantie: 2 jaar
Totale Arbeider: 100 Het werk Verschuiving: 3 verschuiving per dag
Werkdagen: 300 dagen per jaar Verleende naverkoop de Dienst: Ja
ingenieurs: 200 bedrijfsmodel: EPS

Hoog - van de het Cementdruk van de kwaliteitsvezel de Raadsproductielijn

 

 Samenvatting

 

De vezel-cement drukraad is een soort nieuw-typebouwmateriaal. Volgens de industriële normen van bouwmaterialen en op het gebied van bouw vlakke raad, kenmerkt de vezel-cement drukraad niet-asbest en chrysotile. Momenteel, chrysotile van de vezel-cement omvatten de rekeningen drukraad voor het meeste aandeel in binnenlandse markt, en zijn hoofdmaterialen stoffen (kronkelig asbest), cement (portlandcement), siliconepoeder en andere extra materialen. Door het speciale productie technologische proces goed te keuren, wordt de cement vlakke die raad voor bouw wordt gebruikt geproduceerd door de procedures om slurrying, extractie (of de methode van de dunne modderstroom), opblazend door de machine en de vier-cursus van de 10000 tonpers onderhoudsprocessen. Dit soort raad is gebruikt wijd op divers gebied van bouwnijverheid.

 

Het is een strategische richtlijn op lange termijn om de bouwmaterialen met de kenmerken van energiebehoud, aardbevingsbewijs, brandbewijs te ontwikkelen, met hoge weerstand en lichtgewicht. De grondstoffen van de raad van de cementdruk hebben a belden van diverse bronnen, en de gedeeltelijke industrieafval materialen worden ook goedgekeurd met lagere prijs. Met het rijpe productie technologische proces, kunnen de grondstoffen van raad aan de vereisten van energiebehoud, aardbevingsbewijs, brandbewijs, met hoge weerstand voldoen, lichtgewicht zoals hierboven vermeld. Zo, wordt Dit soort raad meestal gebruikt in diverse bouw (zoals binnenlandse en buitenmuurraad, correct absorptievat, plafondraad en diverse decoratieve raad), en de exportartikelhoeveelheid stijgt ook onophoudelijk.

 

 

De ontworpen schaal, de productie Spec. en de toepassing strekken zich uit

 

2.1 ontworpen schaal

Jaarlijkse ontworpen capaciteit: 1.5 mln sq.m-2 mln sq.m

Volgens de bovengenoemde die indexen, tegen 300 die dagen per jaar worden en op de machines worden gebaseerd berekend die tarief in werking stellen bij 90% en geëindigd - het tarief van producten bij 95%, de capaciteit per dag is 5000M2; Berekend gebaseerd op de standaardraad met de afmeting van lengte (2440mm) ×width (1220mm) ×thickness (6mm), is de capaciteit 1800 bladen per dag.

2.2 Spec. van producten

De standaardlengte en de breedte van vezel-cement drukraad zijn 1200*2400 (mm) en 1220*2440 (mm); De normale dikte is 4-20 (mm); Andere speciale specificatie kan worden gesneden en ging op deze basis te werk.

2.3 toepassingswaaiers

Momenteel, wordt de vezel-cement drukraad meestal gebruikt voor binnenverdeling, die raad op binnenlandse muren, isolatieraad van buitenmuren en de vloerraad hangen van de staalstructuur.

 

1. Vergelijkbaar zijnd met de gipsraad en de raad van het calciumsilicaat, heeft de vezel-cement drukraad de betere efficiency op waterbewijs, brandbewijs en correct bewijs in het gebruik van binnenverdeling. Maar wegens hoge prijs, wordt het hoofdzakelijk gebruikt voor sommige high-end faciliteiten zoals hotels, villa's en nationale stadions, etc….

2. Het zelfde met de stenen in het gebruik van het hangen van raad van buitenmuren, en ook wegens reusachtig prijsvoordeel die met stenen (vooral voor ingevoerde stenen) vergelijkbaar zijn is, de vezel-cement drukraad gebruikt in diverse bouw more and more met inbegrip van vele stadions van Wereld Expo en de Aziatische Spelen.

3. Isolatieraad van buitenmuren: overwegend energiebehoud, hebben vele gebouwen in het Noorden het isolatieontwerp van buitenmuren goedgekeurd. Goedkeurend de isolatiematerialen zoals vezel-cement drukraad, uitgedreven raad, enz. als isolatieraad van buitenmuren, wordt het nu zeer gemeenschappelijk.

4. Met de stijging van huisvestingsprijs stap voor stap, groeien de duplex woongemeenschappen snel door de provincie. Vergelijkbaar zijnd met de traditionele dichtheidsraad (houten raad), heeft de vezel-cement vloerraad een beter voordeel bij de aspecten van waterbewijs, vochtbestendig, brandbewijs, geluidsisolatie en corrosiebescherming. De vezel-cement vloerraad is gepopulariseerd in grote steden zoals Peking, Hangzhou, Xian, Urumchi, etc….

5. De vezel-cement drukraad wordt ook wijd gebruikt op andere gebieden zoals de geluidsisolatieschermen van hoge snelheidssporen, isolatieraad van elektrische toestellen, die raad van gordijngevels, etc… voeren.

 

 

Contactgegevens
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Contactpersoon: MR.shao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!