Eerbied, Eerlijkheid en Integriteit, Harmonie en Efficiency

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAAC-Blokproductielijn

Rode AAC-Blokproductielijn met Machine van de Blokverpakking 6050 * 1540 * 650mm

Rode AAC-Blokproductielijn met Machine van de Blokverpakking 6050 * 1540 * 650mm

Grote Afbeelding :  Rode AAC-Blokproductielijn met Machine van de Blokverpakking 6050 * 1540 * 650mm

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan, Hubei
Merknaam: SINOMA/ CNBM
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: Sinoma-AAC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 productielijn
Prijs: 1000000 USD
Verpakking Details: Staalkader in Container
Levertijd: 3 maanden
Levering vermogen: 5 lijnen per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Verwerking: Baksteenproductielijn Capaciteit: 20,000~300,000m3/year
Afmeting (L*W*H): 6050*1540*650mm Type: Lichtgewichtblok
naam: AAC-Blokproductielijn

Gesteriliseerde met autoclaaf Geluchte Concrete AAC-Blokproductielijn

 

Basisinleiding:

 

Gesteriliseerd met autoclaaf Gelucht Concreet (AAC) is kiezel materiële (zand, vliegas en siliciumafval zoals de klei van het afvalporselein, het afvalmaterialen van de steenverwerking, hoogovenslakken, enz.) en kalkmaterialen (kalk, cement) als belangrijkste grondstof, mengt vette gasagent (aluminiumpoeder), door ingrediënten, het mengen zich, het gieten, pre-opheft, het snijden, autoclaaf, die proces genezen van lichte poreuze silicaatproducten wordt gemaakt, omdat door het haar heel wat gas zelfs daarna de kleine poriën, vandaar de naam van gelucht beton bevat.

 

Voordeel van AAC:

  1. Lichtgewicht: De poreusheid bereikt 70% aan 85%, is de volumedichtheid over het algemeen 500 ~ 900kg/m3, als 1/5 van algemeen beton 1/4of-klei, 1/3 van holle baksteen, en gelijkaardig met hout kan in water drijven. Het kan de bouwgewicht, vermindering van de kosten van de geïntegreerde bouw verminderen.
  2. Maak vuurvast: De meeste belangrijkste grondstoffen is anorganische materialen, zodat heeft het goede brandweerstand, en zendt geen schadelijke gassen uit wanneer brand ontmoet. Steek 650 graden in brand, aangezien een vuurvast materiaal, dikke omhooggaand van 90mm muren aan 245 minuten brandweerstand kan bereiken, 300mm de dikke omhooggaande muur aan 520 minuten brandweerstand kan bereiken.
  3. Geluidsisolatie: wegens een unieke poreuze structuur, zodat heeft het een correcte absorptiecapaciteit. De correcte absorptiecapaciteit kan van 10mm dikke muur tot 41 db bereiken.
  4. Isolatie: Aangezien de materiële binnenkant grote aantallen poriën en poreus heeft, wat een goede thermische isolatieeigenschappen heeft. Het Warmtegeleidingsvermogen is 0.11-0.16W/MK, als 1/4-1/5 van baksteen. Typisch, is het isolatieeffect van 20cm dik geluchte concrete muur gelijkwaardig aan 49cm dik stevig bakstenen murengewone.
  5. Doordringbaarheid: Het resultaat van materiaal door de samenstelling van vele onafhankelijke kleine poriën, de vochtigheidsabsorptie is langzaam, in het volume van absorbeermiddel is 5 keer van kleiverzadiging. Wanneer gebruikt in de badkamers, kan de muur worden behandeld om deegtegels direct om te zetten.
  6. Anti-seismic: De zelfde de bouw structuur, verbetert twee seismisch dan het baksteenniveau.
  7. Groen: De productie, vervoer, allen gebruikt het proces van verontreiniging, om akkerland te beschermen, besparend energie, is één soort een groen bouwmateriaal.
  8. Duurzaamheid: de materiële die sterkte is stabiliteit, in de specimens na één jaar van atmosferische blootstelling worden getest; de met 25% wordt verhoogd, en gebleven intensiteit stabiel na tien jaar die.
  9. Kortere weg: het heeft goede bewerkbaarheid, kan worden gezaagd, worden gepland, worden geboord, worden genageld en, aangewezen beschikbaar zoals plakkend van zelfklevend materiaal zo om gunstige voorwaarden voor bouwconstructie tot stand te brengen.
  10. Economieën: Geïntegreerde lagere kosten dan gebruikend meer dan 5% van stevige kleibakstenen, en kunnen het bruikbare gebied verhogen, zeer het gebruik van vloerruimte verbeteren.

Hoofdmateriaal in AAC-Productielijn:

 

Materieel-maalt Materiaal:

a. Maalmachine: Kalk, gips, en dergelijk soort bulk materiële behoefte om worden verpletterd zoals de eerste stap in AAC-Installatie.

b. Molenaar: Het AAC-materiaal moet zijn volledig grinded om betere reactie te maken. De balmolen wordt wijd gebruikt, heeft het twee types: droog en nat, kan op vereiste worden gekozen.

 

Materieel Metend Materiaal: Wordt het Automatische Metende Systeem van de computercontrole algemeen gebruikt als meting van grondstoffen.

 

Materiaal mengend en gietend materiaal: De mixer, het is de dunne modder het mengen zich machine, ook is dunne modder gietende machine.

 

Snijmachine: de AAC-spatie wordt gevormd na het gieten en pre-genezend, aangezien de grootte te groot is, moet het worden gesneden om de vereiste productgrootte te bereiken.

 

Autoclaaf: De autoclaaf is een apparaat voor de producten van de silicaathydratie om fysieke en mechanische eigenschappen te krijgen.

 

Boiler: de boilersteunen voor de autoclaaf en verwarmen oven en andere faciliteiten met hitte voor.

 

Hulpmateriaal:

a. Vormkader, Vormbodem en Vormauto, stelden zij samen samen om de Afgietselvorm te vormen, die de leiding vormt materiaal in AAC-Productielijn is.

 

b. Verhardende Auto, Veerbootkar en Hangers, moeten zij als hulpmateriaal in autoclaaf worden uitgerust die systeem genezen.

 

c. Blokseparator. De separator is een speciale machine de waarvan functie aan separator het plasteblok in stuk is, om worden overgebracht en worden gebruikt.

 

d. De machine van de blokverpakking.

Contactgegevens
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Contactpersoon: MR.shao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!