Eerbied, Eerlijkheid en Integriteit, Harmonie en Efficiency

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAAC-Blokproductielijn

Gesteriliseerde met autoclaaf Geluchte Concrete AAC-Milieuvriendelijke Blokproductielijn

Gesteriliseerde met autoclaaf Geluchte Concrete AAC-Milieuvriendelijke Blokproductielijn

Grote Afbeelding :  Gesteriliseerde met autoclaaf Geluchte Concrete AAC-Milieuvriendelijke Blokproductielijn

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan, Hubei
Merknaam: SINOMA/ CNBM
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: Sinoma-AAC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 productielijn
Prijs: 1000000 USD
Verpakking Details: Staalkader in Container
Levertijd: 3 maanden
Levering vermogen: 5 lijnen per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving
spanning: 440/380/220/ Regelbaar De naverkoopdienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
Vereiste arbeid: persoon 12 Garantie: 12 Maanden
Methode: gesteriliseerd met autoclaaf gelucht beton Merknaam: SINOMA/ CNBM
Levertijd: 40-60 dagen Installatie: De dienst van de leveringsinstallatie
Dimensie: Hang van model af

Van de de Machineaac Lopende band AAC van Vliegasbakstenen het Blokfabrikanten

 

1. AAC-het de voorbereidingswerk van de blokinstallatie

1. Het land van 4 Acres wordt vereist

2. Workshopgebied - Sq MT ongeveer 30000 of sft 30000

3. Totaal Installatiegebied (bouwgebied) = Sq MT 4500 of sft 45000

4. Nodig machtsverbinding - 500 KVA

5. De ideale vereisten inzake arbeidskrachten zijn 40 Bekwame nrs. (- 10, semi bekwaam-10 en ongeschoolde 20)

6. Vaardigheidsafdeling 40 arbeiders = Hoofdinstallatie 2 nrs. van 10 urenverschuivingen 15 mensen elk + Boiler & Autoclaafsectie 3 mensen in 3 verschuivingen van 8 uren

7. Watervereiste ongeveer 225 Ton per Dag.

8. Vliegasvereiste ongeveer 225 Ton per dag

9. De bovengenoemde macht en installatieberekeningen zijn gebaseerd op Vliegas gebaseerde AAC zonder Kalk Verpletterende Eenheid en Balmolen voor zand. Als het proces zo vereist, kunnen wij hen in een later stadium toevoegen. Maar geven wij zeker bepalingen voor hen bij plaatsrecht van installatiestadium

10. 300 wordt de werkdagen overwogen in een jaar door 333 dagen per jaar is mogelijk.

11. Vlieg dat vrij van kosten door elektrische centrales moet worden verstrekt. Vervoer slechts dat door Project moet worden beschuldigd. Gemiddelde afstand van 250 km

12. Het koolstofkrediet is ramingen is voor verwijzingsdoel. De projecteigenaar moet zijn deel van CDM-project behandelen om Koolstofkredieten, door onafhankelijke adviseurs te krijgen. Gelieve te controleren de vorm van CDM na 2012

13. AAC-de Blokken van elke mogelijke omvang zullen volgens het marktvereiste, niettemin hoofdzakelijk bepaalde grootte vanaf de BIB-normen worden vervaardigd.

 

2. AAC-BLOKinstallatie HET WERK PROCES

 

Het proces van vervaardiging is eenvoudig t volgt, en complex om uit te voeren.

 

Eerst, wordt de Vliegas gemengd met water, en gemaakte Dunne modder in een dunne moddermengsel. Als het Zand als grondstof wordt gebruikt, hebben wij een balmolen nodig om het zand te malen om macht te zuiveren. Het dunne modder makende proces is zelfde zand.

Nadat de Dunne modder wordt gemaakt, wordt de dunne modder opgeslagen in de tank van de dunne modderopslag, waar de dunne modder constant geageerd is. De zorg wordt genomen om de tank van de dunne modderopslag in werking te stellen de hele tijd, zodat nooit regelt onderaan de deeltjes is.

Dan weeg batcher grondig weegt de Dunne modder, kalk, van Portlandcement, van het Gips en van het aluminium machts binnen vooraf ingesteld hoeveelheden, en mengelingen. Het mengsel giet de mengeling in Vorm gedragen n ook de vormkar. Het volledige gieten van het mengsel moet net genoeg rond 50% van de vorm vullen.

Dan wordt de vorm gehouden in een warme kamer 2 uren, zodat de verluchting en het lichte aanvankelijke plaatsen plaatsvinden. Het volgende proces demolding proces van het grote blok, waarin een verfijnd luchthijstoestel de vorm, demoulds het blok neemt.

Het volgende proces is het knipsel van de niveaudraad van het Blok, terwijl het blok het scherpe karretje door de reeks draden doorgeeft. Dit proces volgt een verticaal draadknipsel waar als blok stationair blijft, en de snijder snijdt verticaal het blok.

De definitieve die besnoeiingsblokken zijn Stoom in autoclaven 8 uren bij 12 de druk van KG/Sq wordt genezen cm, en 200D C

 

3. AAC-de GRONDSTOF van de Blokinstallatie

 

FlyAsh: EEN is gezegd over deze grondstof in dit Projectprofiel zelf. Maar deze Grondstof is vrij beschikbaar in Thermische Elektrische centrales. Er zijn geen belastingen op dit punt van om het even welke aard. De vervoerslasten moeten slechts door de ondernemer worden bijgewoond.

 

Kalk: De actieve aangedreven kalk is een vereiste om de echte verluchting aan het product te geven. In fase 1 kunnen wij pogen de actieve kalk direct te kopen. In fase -2 kunnen wij aan het hebben van achterwaartse integratie denken en makend een kalk die eenheid aandrijven bij plaats om een concurrentievoordeel meer te hebben, kunnen wij ook aan een kalkbrandenoven binnen het fabrieksgebouw denken. Het financiële project heeft nochtans niet de kosten om eenheid aan te drijven, en de kalkoven in dit project onderzocht. De verschillende kwaliteiten van kalk zijn beschikbaar, en afhankelijk van de grondstoffen, kan het mengelingsontwerp worden verkozen om de optimale kwaliteit van productie te krijgen.

 

Portlandcement. Dit Project poogt Portlandcement-cement als hoofdbindmiddelenmateriaal te gebruiken. Het zal snellere sterkte aan de bakstenen, naast het geven van betere verenigbare kwaliteit geven. Het verzekert ook een betere kosteneffectiviteit voor hetzelfde. Het gebruiken van Portlandcement zal een gestandaardiseerde praktijk zijn. De andere eerste voordelen om Portlandcement (in vergelijking met andere bindmiddelen) te gebruiken is het is gemakkelijke beschikbaarheid plaatselijk door nationaal Kleinhandelsnetwerk van Cementbedrijven.

 

Gips: Dit ook is een industrieel afval. Dit is beschikbaar als industrieel bijproduct van Meststoffeninstallatie. Het gips is verantwoordelijk om sterkte op lange termijn aan de Blokken te geven.

 

Aluminiummacht. Wordt de fijn gemalen Aluminiummacht gebruikt in zeer beperkte hoeveelheid (minder dan 0,5%), zodat het met actieve kalk, en kiezelzuur in grondstof reageert om de verluchting te maken,

Contactgegevens
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Contactpersoon: MR.shao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!