Eerbied, Eerlijkheid en Integriteit, Harmonie en Efficiency

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAAC-Blokproductielijn

Het lichtgewichtaac-Cementbaksteen het Maken Blok om van Machineaac Efficiënte Energie te planten

Het lichtgewichtaac-Cementbaksteen het Maken Blok om van Machineaac Efficiënte Energie te planten

Grote Afbeelding :  Het lichtgewichtaac-Cementbaksteen het Maken Blok om van Machineaac Efficiënte Energie te planten

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuhan, Hubei
Merknaam: SINOMA/ CNBM
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: Sinoma-AAC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 productielijn
Prijs: 1000000 USD
Verpakking Details: Staalkader in Container
Levertijd: 3 maanden
Levering vermogen: 5 lijnen per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Modelnummer: AAC-installatie Afmeting (L*W*H): Afmeting (L*W*H):
Ervaring: Meer dan 20 jaar Installatie overzee: Indonesië, Vietnam, Angola, India, Birma, Thailand…

Lichtgewichtaac-de Baksteen van het Cementblok het Maken Machineproductielijn

 

Ongeveer AAC-blok:
wat is AAc-blok? Welke door cement, kalk, vlieg ash&sand wordt gemaakt, gips… en stoom gebeëindigd genezen. Het met die kenmerken als: de lichtgewicht, kostenbesparing, bestand aardbeving, met hoge weerstand, waterbarrière, houdt warme, hitteisolatie, geluidsisolatie, sparen middelen… AAC blok aangezien een nieuw bouwmateriaal maakt en voor zodat vele jaren in China applicating, en Hngfa nu is volledige ervaring in het maken van machines en AAC-blok…

 

Punt twee over AAC:
1. Lichtgewicht. Is de Areated concrete dichtheid gewoonlijk 400-700kg/m3, (de markt in opbrengst overeenstemmen), zelfde die zoals 1/3 van kleiblok en 1/5 gemeenschappelijk beton. Gebruik zo het Lichte blok kan het gewicht van de bouwstijl verminderen meer, en ook verminderen de straal van dak en pijlerpers best.then u kunt zien, kan het het materiaal en de kosten besparen, het ook het vechten het schudden.
2. Het houden van temperatuur. Het heeft velen is poreus, is de leverings hearting coëfficiënt 0.9-0.22W/(mk), hetzelfde als 1/4 of 1/5 van kleibaksteen, zodat is het beste materialen nu in de wereld.

 

Het grondstoffenaandeel van AAC-Blok:

A.cement, kalk, luchtte de vliegasstijl het aandeel van de blok grondstof B.cement, kalk, zandstijl luchtte het aandeel van de blok grondstof
Naam Eenheid Aandeel Naam Eenheid Aandeel
Vliegas % 65-70 Zand % 55-65
Cement % 6-15 Cement % 10-20
Kalk % 18-25 Kalk % 20-30
Gips % 3-5 Gips % 2-3
Het deeg van het aluminiumpoeder (600kg/m ³) 1/10000 8 Het deeg van het aluminiumpoeder (600kg/m ³) 1/10000 8
Water&materialtarief   0.60-0.65 Water&materialtarief   0.65-0.75
Gietend systeem °c 36-40 Gietend systeem °c 35-38
Aluminium die tijd mengen s 30-40 Aluminium die tijd mengen s 30-40
 

 

AAC-Bloktoepassing

Voordelen van de toepassing van AAC brock:
1. Correct bewijs:
AAC-de muur heeft een uitstekende correcte Transmissieklasse (STC), het schatten van 44. Resultaat: Vrijwel Geluiddicht Binnenland.
2. Thermische Isolatie:
Het heeft hoogste thermische classificatie in de industrie….R30! Verstrekt aldus goed geïsoleerd binnenland, die warme lucht in de zomer en koude lucht in de winters weg houden. AAC drukt Airconditioningskosten door 30%.
3. Bestand aardbeving:
De aardbevingskrachten op structuur zijn evenredig aan het gewicht van het gebouw, vandaar toont AAC uitstekende bestand tegen aardbevingskrachten. De gebieden van hoge seismische activiteit zoals Japan gebruiken uitsluitend AAC. Het is bewezen om windladingen van categorie 5 te weerstaan tropische onweren.
4. Het Gebied van de vloerruimte:
Het gebruik van dunnere blokken (6“ in plaats van 9“ buitenmuren) wegens zijn uitstekende waterbarrière & isolatieeigenschappen leidt tot een verhoging van het gebied van de vloerruimte tussen 3-5%.
5. Kostenbesparing:
Het zijn lichtgewichtaac vermindert drastisch het dode gewicht van de bouw, voortvloeiend in vermindering van staal (tot 27%) en cementeert (tot 20%) structurele kostenbesparing. Het zijn 8 keer de grootte van een kleibaksteen, AAC-muurbouw impliceert 1/3 de verbindingen, dus een algemene mortierbesparing tot 66%.
Zijn automatisch productieproces geeft AAC een uitzonderlijke dimensionale nauwkeurigheid & vlotte oppervlakten, die behoefte van drie-laag pleistermuren elimineren en staat voor een definitieve 6 mm-laagjelaag toe (putty/POP).
6. Vuurvast:
Beste in de classificatie van de klassenbrand van 4 uren. Het smeltpunt van AAC is meer dan 1600 ºc, meer dan tweemaal de typische temperatuur in een de bouwbrand van 650 ºc.
7. Haten de ongedierte Bestand Termieten AAC:
Wordt gemaakt van anorganische mineralen, bevordert het de geen groei van vormen.
8. Waterbarrière:
Zijn structuur staat niet voor capillaire actie toe die het maken aan water ondoordringbaar. Zijn eigenschappen van de waterbarrière worden verder verbeterd door silicone gebaseerde additieven toe te voegen.
De sterkte aan gewichtsverhouding, hoger dan zelfs M150-beton en overschrijdt ver de Indische Bouwverordeningsvereisten.
9. Efficiënte energie:
AAC is het Groene Bouwmateriaal van 100% & is een muurmateriaal van keus in LEED verklaarde gebouwen (ITC-het centrum, is het hoogste geschatte Groene Gebouw gebouwd gebruikend AAC) .AAC is meeste energie & het middel efficiënt in de betekenis dat het minste hoeveelheid energie & materiaal per m ³ van product gebruikt. In tegenstelling tot baksteen productieproces dat vorige hoogste laag landbouwgrond gebruikt, gebruikt AAC Vliegas (65% van zijn gewicht), verstrekt dus de meest constructieve oplossing aan het probleem van het de vliegasgebruik van de natie.

 

Het geluchte gesteriliseerde met autoclaaf concrete blok is het lichtgewicht en poreuze bouwmateriaal:
A.It kunnen in om het even welke grootte van bakstenen en staal versterkte blokken worden gemaakt: Zoals 600*200*100mm, 80*80*180mm, 240*115*53mm, 600*200*125mm etc. Zij zouden in de de industriebouw en de gemeenschappelijke bouw kunnen worden gebruikt. Voortaan, AAC-is het blok een ideaal substituut voor traditionele kleibaksteen.
B.Capacity: van 50.000 kubieke meters aan 300.000 kubieke meters per jaar.

 

Onze Diensten

1. Waarborgperiode: 12 maanden na materiaal gebeëindigde installatie en na de verkoopdienst voor het gehele leven.
2. Installatie: voor productielijn zal Hongfa technici sturen om machines en de arbeiders van de vrije treinklant te installeren.
3. De technische dienst: aanbiedings vrij ontwerp, vrije technologie supprot, vrije plaats planning.

Contactgegevens
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Contactpersoon: MR.shao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!