Eerbied, Eerlijkheid en Integriteit, Harmonie en Efficiency

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Raadsbekleding van het vezelcement

Multi Gekleurde de Raadsbekleding van het Vezelcement met Houten Goedgekeurd Textuurce

Multi Gekleurde de Raadsbekleding van het Vezelcement met Houten Goedgekeurd Textuurce

Grote Afbeelding :  Multi Gekleurde de Raadsbekleding van het Vezelcement met Houten Goedgekeurd Textuurce

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sinoma
Certificering: CE,ISO
Modelnummer: 1220mm* (2440-3000) mm*4-25mm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500 stuks
Prijs: negotiable
Verpakking Details: houten pallets
Levertijd: 10 werkdagen
Levering vermogen: sqm 500000 per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Dichtheid: 1.2-1.6g/cm3 Incombustibility: Imcombustibility Type: Het Silicaatraad van het niet-asbestcalcium Betalingstermijnen: T / T, LC Grondstoffen: Cellulosevezel, Portlandcement, Kwartszand Brand name: SINOMA Hoog licht:

fibre cement exterior wall cladding

,

fibre cement weatherboard cladding

De Ce Goedgekeurde Raad van het Vezelcement met Houten Textuur
Gedetailleerde Productomschrijving

Vezelcement het opruimen (of „de bekleding van het vezelcement“ in het UK en Austraal-Azië) is een bouwmateriaal wordt gebruikt om de buitenkant van een gebouw in zowel commerciële als binnenlandse toepassingen te behandelen die. Het vezelcement is een samengesteld die materiaal van Kwartszand, Portlandcement en cellulosefibers wordt gemaakt.

 

Gebruik

In het cement van de verschijningsvezel bestaat de partij het vaakst uit overlappende horizontale raad, die het houten opruimen, dakspaan imiteren en imitationshingles. Vezelcement het opruimen wordt vervaardigd in een bladvorm en algemeen ook ook gebruikt niet alleen als bekleding maar als asoffit/eave het voeren en als tegelonderstroom op dekken en in badkamerss gebruikt. Vezelcement het opruimen wordt niet alleen gebruikt als het buiten opruimen, kan het ook als substituut voor houtbanden en bargeboards op hoge brandgebieden worden gebruikt.

 

Specificaties

De bladgrootte varieert lichtjes van fabrikant aan fabrikant maar over het algemeen strekken zij zich tussen 2400 – 3660 mm in lengte en 900 – 1220mm in breedte (600 & 450 mm-toename) uit. Deze vervaardigde grootte minimaliseert verspilling ter plaatse als woonvloer, muur en dak leggen de structuren structurele leden op 450 of 600 centra.

Wanneer gebruikt zoals opruimende raad, breedten tussen 170mm en 300mm (5,25 duim aan 12 duim) beschikbaar zijn.

 

De dikten van het vezelcement variëren tussen 4.518mm en variëren ook in dichtheid – de lagere dichtheid resulterend in een vezelige ruwe rand wanneer besnoeiing en de hogere dichtheid die een schonere meer vlote rand hebben wanneer gesneden.

De thermische weerstand en de correcte transmissie variëren zeer tussen de producten van het vezelcement. Het tarief van het bladproducten van het vezelcement slecht in thermische weerstand en correcte transmissie en afzonderlijke muurisolatie wordt hoogst geadviseerd. Over het algemeen zal dikker en dichter het product de betere weerstand het moet temperatuur en correcte transmissie.

 

Installatie

De bekleding van het vezelcement is een zeer zwaar product en vereist twee mensen om de ongesneden bladen te dragen. De dunne bekleding van het vezelcement is breekbaar voor installatie en moet zorgvuldig worden behandeld; het is naar voren gebogen aan scherf en breuk als incorrect behandeld.

Zodra het product wordt gesneden kan het twee mensen opnieuw vereisen installeren – om de bladvloed tegen studwork te houden en andere om het product op zijn plaats te nagelen.

Het scherpe de bekleding van het vezelcement afdekken gewoonlijk vereist een gemechaniseerde zaag of metaalhandschaar en de bladen kunnen aan grootte op drie manieren worden gesneden:

  • De dunnere bladen kunnen met een op zwaar werk berekend scherp blad worden genoteerd en worden gebroken
  • Speciaal gemaakte „fibro snijder“ (een Australische termijn)
  • De dikkere en dichtere bladen vereisen snijdend door een mechanische zaag gebruikend een diamantblad (Metselwerkblad)
  • 1/8 uit elkaar plaatsen later vereist tussen Beëindigen-verbindingen (bekledingsnaden) die met waterdicht maken moeten worden gevuld gemaakt voor vezelcement het opruimen
  • Metaal 6 de stap van " x6“ opvlammen vereist achter overlappende naden om het in de schede steken schade water te verhinderen
  • Hete ondergedompelde Gegalvaniseerde dakwerkspijkers om vezelcement het opruimen te hangen

Wat voorzichtigheid moet worden uitgeoefend om gebieden behoorlijk te ventileren waar het vezelcement die (FCS) opruimen wordt gesneden; de blootstelling op lange termijn die aan het kiezelzuurstof tijdens het installatieproces kan wordt geproduceerd silicose veroorzaken.

De bekleding van het vezelcement kan voor of na installatie worden geschilderd. (Voor gebieden van blootstelling, moet de weerbestendige verf worden gebruikt.) Zodra het product wordt bevestigd zijn de verbindingen gewoonlijk behandeld met houtlatten en de volledige muuroppervlakte is geschilderd.

 

Contactgegevens
Sinoma (Yichang) Energy Conservation New Material Co., Ltd.

Contactpersoon: MR.shao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!